ALBERG

LOS 2 INMUEBLES QUE FORMAN EL ALBERGUE SE ENCUENTRAN A LA VENTA, CON UNA PLANTA TOTAL DE 116M2 Y 237M2 CONSTRUIDOS POR 920.000€. CON CASI 20 METROS DE FACHADA A CADA UNA DE LAS DOS CALLES A LAS QUE SE ABREN (UNA SOLO PEATONAL CON TERRAZAS) CON LO QUE CARECE DE HABITACIONES “INTERIORES” SIN VENTANAS, ES ASÍ TODO ABIERTO AL EXTERIOR INCLUSO CON VISTAS AL MAR Y ÓPTIMO APROVECHAMIENTO EFICIENTE PARA PROYECTAR CUALQUIER INICIATIVA EMPRESARIAL, DE ALOJAMIENTO, ASÍ COMO UNA O VARIAS VIVIENDAS.

DESTACA LA INMEJORABLE UBICACIÓN EN UN ENTORNO TRANQUILAMENTE APARTADO Y NO DEMASIADO “EXPUESTO” AL PASO MASIVO DE VIANDANTES, PERO A LA VEZ CERCANO, A UN MINUTO DE LA PLAYA, EL PASEO MARÍTIMO, EL PUERTO PESQUERO Y TODOS LOS SERVICIOS QUE OFRECE EL BARRIO DE “DUANES DE LA MAR”; CUALIDADES QUE LO HAN CONVERTIDO EN LA ZONA MAS COTIZADA DEL MUNICIPIO POR SU CALIDAD DE VIDA GRACIAS A SU COMBINACIÓN DE OFERTA TURÍSTICA Y POBLACIÓN DESESTACIONALIZADAMENTE ESTABLE TODO EL AÑO DISFRUTANDO DE LA MARAVILLOSA, RESGUARDADA Y LEVANTINAMENTE MATUTINA “PLAYA DE LA GRAVA”, UNA COMPLETA OFERTA GASTRONÓMICA Y OTRA CULTURAL REMATADA POR LA INTERESANTE PROGRAMACIÓN DEL CINE QUE AÚN “RESISTE” EN ESTE COMPLETO BARRIO.

“Ocupa” una antiga casa de pescadors del barri mariner, tranquil i junt a la mar. Amb generoses façanes a dos carrers; un d´ells peatonal i que te la ventaja de comunicar les terrasses amb les zones comuns en planta baixa: cuina, menjador i saló. Destaquen les colorides peces d´hidraulic que rematen la teulada i enriqueixen el paviment d´alguns dormitoris.

Compromesos el mes posible amb la sostenibilitat, no trobaras ostentació pero si tot el que pugues necessitar : LLits de qualitat, banys complets individuals, adaptat a minusvalids, llavador i zona per a estendrer, biblioteca, a mes del posible prestec de bicicleta i kayac.  T´informarem de tot el que et puga interesar  d´activitats a la mar, muntanya, alternatives, culturals, d´oci i gastronomia.

Entrada
Façana est

Cuina

 

 

hidraulic de remat. albergxabiahostel
hidraulic de remat. albergxabiahostel
Paviment hidraulic en dormitori.1.albergxabiahostel.com
Paviment hidraulic en dormitori.1.albergxabiahostel.com
Paviment hidraulic en dormitori.2.albergxabiahostel.com
Paviment hidraulic en dormitori.2.albergxabiahostel.com
Paviment hidraulic en dormitori.3.albergxabiahostel.com
Paviment hidraulic en dormitori.3.albergxabiahostel.com
Finestra antiga.albergxabiahostel.com
Finestra antiga.albergxabiahostel.com
Vista a la mar i al carrer peatonal desde la finestra.albergxabiahostel.com
Vista a la mar i al carrer peatonal desde la finestra.albergxabiahostel.com

Imaginat alçar-te amb la lluminositat del primer sol mediterrani acompanyada del dolç soroll de les suaus ones de la mar i el seu aroma. A la cuina, et prepares el desdejuni al teu gust i t´el prens en la terrassa del costat a la fresca ombra d´una palmera. Desprès en un minut estas a la platja de pedra redona, cómoda per a entrar i eixir de l´aigua i sense tindrer que netejar-te la sorra pots informarte a l´oficina de Turisme que tens allí mateix. Et compres el recapte al supermercat i amb la bici per la ruta plana del Muntanyar a la vora de la mar i passant de llarg la concurrida platja de l´arenal aplegues a la cala Blanca d´on pots seguir a peu a la Segon Caleta i la cala del Frances. La cala Sardinera i la cala de la Barraca a la zona del Portitxol generada entre el cap Prim el Cap negre i L´Illa mereix un altra expedició. Tornes a l´alberg per a dinar i descansar per a desprès empendrer l´excursió que comença prop, junt al port, a la platja de Pope i vora l´intima cala del Tangó puja al cap de sant Antoni oferin-te unes vistes de la badia espectaculars. Tambè podries visitar les coves Santes i tornar per la Plana a on s´asoma la major alineació de Molins medievals al País Valencià. Al tornar a peu a l´alberg et dutxes i abans de sopar algun peixet de la llotja pots visitar alguna exposició a la sala-museu de la casa del Cable ( per la primera telecomunicació amb Eivissa) Mes tard ,en un passeig, pots prender alguna cosa a la platja de l´Arenal i elm seu ambient “internacional”. Si et queden forces la resta dels dies encara et queda: El Portitxol, el cap de la Nau, La platja nudista de la punta d´Ambolo amb l´illa del Descobridor, la platja i la muntanya de la Granadella. Per altra banda el Montgó, les planes, la sorprenent Cova Tallada  vora la mar( com les coves marines dels Orguens, del Llop mari…). El casc antic del poble et prepara per a coneixer la comarca a nivell etnologic i excursionista, començant per la veïna ciutat de Dénia i acabant per les valls interiors. Apart de les nombroses “festes”, a Xàbia tambè es celebren events com firetes destacant la de Artesania a pascua, el festival Xàbia Folk poc desprès, el de Jazz i Montgó Rock a l´estiu, la nit dels focs de Sant Joan…encara que per a gaudir amb plenitud et recomanaria evitar els mesos mes turistics com juliol i agost…setembre es un luxe.